Rüyada tozlu evi süpürmek

Rüyada tozlu evi süpürmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hatalarını düzelteceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tozlu evi süpürmek gördüyseniz:

  • Birşeyler kırıp dökebilir ya da kendinizi yaralayabilirsiniz.

Rüyada evdeki tozları süpürmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine işaret eder.

Rüyada tozlu evi süpürmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine işarettir.

Rüyada evde toz süpürmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tozlu ev süpürmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet eder.

Rüyada tozlu yeri süpürmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, istediği oranda da eğleneceğine alamet eder.

Rüyada toz süpürdüğünü görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına işaret eder.

Rüyada tozlu halı süpürmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada tozu süpürmek allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments