Rüyada babasının ev aldığını görmek

Rüyada babasının ev aldığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, satışların düşeceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına inanılır.

Rüyada babasının ev aldığını gördüyseniz:

  • yeniliklerle birlikte kendinize oldukça hızlı bir yol seçmeyi planlıyorsunuz.

Rüyada babasının ev aldığını görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın ev aldığını görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada annenin babayı aldattığını görmek rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına alamet eder.

Rüyada babanın abdest aldığını görmek günah ve suç işleyeceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada babasının annesini aldattığını görmek aşık olacağına, sevinçli bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada babanı anneni aldatırken görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada babasının araba aldığını görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasından para aldığını görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments