Rüyada torbaya su doldurmak

Rüyada torbaya su doldurmak onu dinleyeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, düzenin kurulacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada torbaya su doldurmak gördüyseniz:

  • Belirsiz tavırları olan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada torbaya su doldurmak şansının açık olacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı yorulmaktadır.

Rüyada su torbası görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıcak su torbası görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada un torbası görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada torbada ceviz görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine alamet eder.

Rüyada kum torbası görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalettir.

Rüyada torbada bulgur görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine delalet eder.

Rüyada bir torba yumurta görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, borçların hafifleyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments