Rüyada topraklı su içmek

Rüyada topraklı su içmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, şen kahkahalar atacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine delalettir.

Rüyada topraklı su içmek gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Rüyada toprak testiden su içmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada topraklı su içmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada topraktan su çıkardığını görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa su dökmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına işaret eder.

Rüyada topraklı su görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan su çıkmasını görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, işlerinin gelişme göstereceğine delalet eder.

Rüyada toprak ve su görmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, atılan adımların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada su ve toprak görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments