Rüyada topraklı su görmek

Rüyada topraklı su görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada topraklı su gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamaya veya çok fazla şey üstlenmemeye çalışmalısınız.

Rüyada topraktan su fışkırdığını görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine inanılır.

Rüyada topraktan su çıkardığını görmek işinin yoluna gireceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada topraktan su çıkarmak onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada sulanmış toprak görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada topraktan su çıktığını görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak testiden su içmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada topraktan su çıkmasını görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, kişinin her daim iyi anılacağına delalettir.

Rüyada toprağa su dökmek insanların takdirine mazhar olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments