Rüyada tiyatro oyuncusu olduğunu görmek

Rüyada tiyatro oyuncusu olduğunu görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tiyatro oyuncusu olduğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada tiyatro oyuncusu olduğunu görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada tiyatro oyuncusu görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kendini tiyatro sahnesinde görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına inanılır.

Rüyada tiyatro sahnesinde olmak çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada tiyatro olmak büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, işlerinizin bozulacağına işaret eder.

Rüyada antik tiyatro görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü tiyatrocu görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tiyatro salonu görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Deniz özdel

Merhabalar rüyamda tiyatroya çıkacaktım ama çok az zamanım vardı ve ezberim yoktu sonra öğretmenlerim arkadaşlarım ve sevdiğim çocuk beni izlemeye gelmişti çok heyecanlandığım için de numara yapmaya karar verip hasta numarası yapıyordum ama işe yaramadı ve ben tiyatroya katıldım.yorumlarsanız çok sevinirim sağ olun.

Miraç Topal

Rüyamda cghb 2 ekibiyle kamera arkasındaydık yani ekipteydim. aramızda espri yapıp şakalaşıyorduk bazıları skeç çalışıyordu.

ben normalde işssiz birisiyim şaşırdım.

Dilan alp

Rüyamda cok guzel hareketler ekibinde skeç oynuyordum yılmaz Erdoğan çok gülüyordu skecin konusunu hatırlamıyorum ama parayla ilgiliydi skecin sonunda cenan Adıgüzel mezdeke oynuyordu bnd havaya para saciyordum orda bitiodu hepimiz çok gülüyorduk yorumlarsaniz sevinirim