Rüyada tetris görmek

Rüyada tetris görmek aile bireyleri ile tartışacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tetris gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişilerin şikayetleri sizinkilerden daha az sayıda veya daha önemsiz olabilir.

Rüyada atın teptiğini görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada teheccüd namazı kılmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada teoman görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada günah işleyip tevbe etmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, başarısız ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada ice tea görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada tevbe suresini okumak cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tetanoz olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine yorulur.

Rüyada horon teptiğini görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments