Rüyada tetanoz olmak

Rüyada tetanoz olmak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına işarettir.

Rüyada tetanoz olmak gördüyseniz:

  • Eğitim, kurslar, seminerler veya medyayla ilgili yeni başlangıçlar da söz konusu olabilir.

Rüyada tehlil görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına inanılır.

Rüyada eşek teptiğini görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, borçlanılacağına alamet eder.

Rüyada teyz görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına tabir olunur.

Rüyada arapça te harfi görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, işlerin eski haline döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada at teptiğini görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tetanoz olduğunu görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tevrat okumak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, birlikteliğe başlayacağına işarettir.

Rüyada tetris görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments