Rüyada termal görmek

Rüyada termal görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada termal gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini veya girişiminizi ilerlediği hızın dışına çıkarma arzunuz geri tepebilir.

Rüyada termal görmek rahat bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada termal havuza girmek işlerinin yolunda gideceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına rivayet eder.

Rüyada termal havuzda yüzmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işarettir.

Rüyada termal suda yüzmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments