Rüyada tencerede yağ görmek

Rüyada tencerede yağ görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tencerede yağ gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yanlış yaptıklarını anlatmaya çalışmanızın kimseye hiçbir faydası olamayabilir.

Rüyada tencerede yağ görmek üzüleceğine, yıpranacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tencere içinde yağ görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağlı tencere görmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işarettir.

Rüyada tencereden et yemek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada tencerede kaynayan su görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada tencere ve kapak görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına inanılır.

Rüyada bir tencere sarma görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada küçük tencere görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments