Rüyada tencere ve tava görmek

Rüyada tencere ve tava görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada tencere ve tava gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı hareketlenmeler olabilir.

Rüyada tencere tava almak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine delalettir.

Rüyada tava tencere görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine işaret eder.

Rüyada tencere ve tava görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş tencere tava görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tencere tava görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavada yemek görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, endişelerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada tavada yumurta yemek hayattan bıkmasına neden olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada tavada kızartma yapmak kendisine olan güveninin azalacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments