Rüyada temiz kıyafet giymek

Rüyada temiz kıyafet giymek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, patron olunacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine inanılır.

Rüyada temiz kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Yanlışlığa yer bırakmamalısınız.

Rüyada temiz kıyafet giymek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada temiz kıyafetler görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada temiz kıyafet almak kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada temiz kıyafet görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz elbise giymek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz çamaşır giymek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada temiz ayakkabı giymek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine inanılır.

Rüyada temiz gelinlik giymek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments