Rüyada telefon hırsızlığı yapmak

Rüyada telefon hırsızlığı yapmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, rızkın kesilmeyeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, güçlendikçe güçleneceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon hırsızlığı yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada telefon hırsızlığı yapmak hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon hırsızı görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada telefon hırsızlığı görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın hırsızlığı yapmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, mutluluk dolu haberler alacağına yorulur.

Rüyada hırsızlık yapmak anlaşmazlıklara düşeceğine, kafasının rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşınla hırsızlık yapmak daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşıyla hırsızlık yapmak kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini hırsızlık yapmak güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments