Rüyada tekneyi kaçırmak

Rüyada tekneyi kaçırmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine tabir olunur.

Rüyada tekneyi kaçırmak gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişkinin beslenmesi gerekiyor.

Rüyada tekneyi kaçırmak sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada teknenin su aldığını görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sırtının yere gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada teknede uyumak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine yorulur.

Rüyada tekneler görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalettir.

Rüyada denizde tekne görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet eder.

Rüyada denizde tekneyle gezmek ekmeğinin azalmayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük tekne görmek rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işaret eder.

Rüyada tekne turu yapmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments