Rüyada tekeri görmek

Rüyada tekeri görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, masraflarının azalacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Rüyada tekeri gördüyseniz:

  • Parasl açıdan şanslısınız.

Rüyada patlak bisiklet tekeri görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine delalettir.

Rüyada araba tekeri değiştirmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada otobüs tekeri görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına inanılır.

Rüyada teker görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada patlamış teker görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine inanılır.

Rüyada tekeri patlak araba görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekersiz araba görmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekerli sandalye görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, batıl amele alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments