Rüyada tek gül görmek

Rüyada tek gül görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret eder.

Rüyada tek gül gördüyseniz:

  • Enerji fazlanız nedeniyle çevrenize karşı saldırgan bir tavır sergileyebilirsiniz.

Rüyada tek gül almak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine rivayet eder.

Rüyada tek beyaz gül görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek kırmızı gül görmek saadete ereceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada tek kırmızı gül almak hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı tek gül görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada tek bir gül görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işaret eder.

Rüyada tek gül görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada tek katlı eski ev görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments