Rüyada taze soğan temizlemek

Rüyada taze soğan temizlemek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına tabir olunur.

Rüyada taze soğan temizlemek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir haberin size bir türlü ulaşamaması ya da neşenizi kaçırabilecek haberler almanız da olasıdır.

Rüyada taze soğan temizlemek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, bolluk ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze soğan bahçesi görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada taze soğan almak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada taze soğan tarlası görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bahçede taze soğan görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada taze soğan koparmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada taze soğan kesmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada taze soğan yediğini görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments