Rüyada buğday görmek

Rüyada buğday görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday gördüyseniz:

  • Olayları etraflıca bir kez daha düşünüp ertelemek isteyebilirsiniz.

Rüyada mısır ve buğday görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına tabir olunur.

Rüyada kavrulmuş buğday görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada buğday yüklemek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday ve yılan görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, umutların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buğday ekmeği görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday hediği yemek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına inanılır.

Rüyada buğday tarlasında yürümek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çuval buğday görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Muhammed

Rüyamda yeşil bir parkta bir bankı üzerinde oturuyordum
Sağ avucumda buğday vardı ve önümüzde beyaz gri renkli bir güvercin elimi uzatıp ona elimdeki buğdaydan yediriyordum
Ve sevdiğim kadın sağ tarafımından koluma girip başını omuzuma yaslıyordu
Seni seviyorum çok güzel diyordu bana