Rüyada tavuk ve hindi görmek

Rüyada tavuk ve hindi görmek bolluğun ve bereketin geleceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, işlerinin yarım kalacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, geçim derdinin son bulacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk ve hindi gördüyseniz:

  • Basit bir telefon, elektirik yada su faturası, gibi evraklardaki yanlışlıklar da başınıza iş açabilir.

Rüyada tavuk horoz hindi görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk ve hindi görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalet eder.

Rüyada hindi ve tavuk görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada ölü hindi görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan hindistan cevizi toplamak büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek hindi görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, başarılarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada hindi yumurtası toplamak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, hanesindeki rızkın da artacağına tabir olunur.

Rüyada hindi boğazlamak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments