Rüyada tavuk çorbası yapmak

Rüyada tavuk çorbası yapmak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, kişinin iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan istekler nedeniyle ani tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada tavuk çorbası yapmak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk suyu çorbası görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk çorbası görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına inanılır.

Rüyada ayran çorbası yapmak spor yapmaya başlanılacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buğday çorbası yapmak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada hastaya çorba yapmak çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments