Rüyada tava çalmak

Rüyada tava çalmak daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, kendi işini açacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına tabir olunur.

Rüyada tava çalmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Rüyada tava çalmak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada tavada balık pişirmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı tava görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına yorulur.

Rüyada büyük tava görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teflon tava almak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işarettir.

Rüyada tava yıkamak fakirlerin zenginleşeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tavada patates kızartmak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, işlerinin sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada tavada yemek görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments