Rüyada taşla kovalamak

Rüyada taşla kovalamak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada taşla kovalamak gördüyseniz:

  • Hiçbir art niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Rüyada taşla kovalamak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, dedikoduya alamet etmektedir.

Rüyada taşla köpek kovalamak hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada birbirini kovalamak yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde kedi kovalamak hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birini kovalamak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada insan kovalamak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına inanılır.

Rüyada devenin kovaladığını görmek yönetici makamına oturacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yılanın kovaladığını görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments