Rüyada taş sıçmak

Rüyada taş sıçmak zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, kendi geleceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada taş sıçmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da ortaklık gelecek vaat ediyor.

Rüyada taş sıçmak kişinin kendi başının çaresine bakacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerine sıçmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yılan sıçmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük sıçmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada klozete sıçmak iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pantolonuna sıçmak tatsızlıkların sona ereceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına alamet eder.

Rüyada açık alana sıçmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada biber sıçmak mutlu ve sağlıklı olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments