Rüyada tanımadığın insanlarla kavga etmek

Rüyada tanımadığın insanlarla kavga etmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, dertlerinin unutulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, başarının garantileneceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın insanlarla kavga etmek gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz işvereniniz ya da üzerinizde olan kimseler maddi açılardan sizi destekliyorlar.

Rüyada tanımadığı insanla kavga etmek yaşam standartlarının yükseleceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın insanlarla kavga etmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı insanlarla kavga etmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, gönül gözünün açılacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birisiyle kavga etmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın kadınla kavga etmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı bir erkekle kavga etmek manevi olarak çok yıpranılacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı biriyle kavga etmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın biriyle kavga etmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments