Rüyada tanıdık erkeğe sarılmak

Rüyada tanıdık erkeğe sarılmak insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir kadınla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Rüyada tanıdık bir erkekle sarılmak çeşitli avantajlar elde edileceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkekle sarılmak allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık erkeğe sarılmak kısmetinin her zaman açık olacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada tanıdık bir erkeğe sarılmak zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine inanılır.

Rüyada tanıdığı bir erkeğe sarılmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına işarettir.

Rüyada tanıdık biriyle sarılmak çok kötü günler geçireceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada tanıdık bir kıza sarılmak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdıkla sarılmak sağlık problemleri yaşamayacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments