Rüyada tanıdık birinin delirdiğini görmek

Rüyada tanıdık birinin delirdiğini görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, hastalıklarını yeneceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık birinin delirdiğini gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Rüyada bir tanıdığının delirdiğini görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı birinin delirdiğini görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada bir tanıdığın delirdiğini görmek hasret çekenlerin buluşacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık birinin delirdiğini görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin delirdiğini görmek her daim temkinli olacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının delirdiğini görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına yorulur.

Rüyada hastanın delirdiğini görmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalet eder.

Rüyada kulak delirdiğini görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşe bulut

Rüyamda yakin bir kız arkadaşım aklını yitirmişti ve küçülmüştü zab edemiyorduk ve evden dışarı çıkmak istiyordu birden kapıyı açıp gitti çok kork muştum