Rüyada tanıdık birini hamile görmek

Rüyada tanıdık birini hamile görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, zaferlere doymayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birini hamile gördüyseniz:

  • Bazı konuları geçiştirmemekte veya bazı işleri yerine getirmekten şikayet etmemekte fayda var.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına inanılır.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada hamile tanıdık kadın görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işarettir.

Rüyada tanıdık hamile görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine işaret eder.

Rüyada bir tanıdığının hamile olduğunu görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata işaret etmektedir.

Rüyada hamile tanıdık görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı birinin hamile olduğunu görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments