Rüyada takma dişleri çıkarmak

Rüyada takma dişleri çıkarmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, ticaret ehli kişi olacağına işaret eder.

Rüyada takma dişleri çıkarmak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Rüyada takma dişlerini çıkarmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına inanılır.

Rüyada ağzından takma diş çıkarmak kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına delalet eder.

Rüyada takma dişleri çıkarmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada takma dişi çıkarmak değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına rivayet eder.

Rüyada takma diş takıldığını görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına delalettir.

Rüyada takma diş kırmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına delalet eder.

Rüyada takma altın diş görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına inanılır.

Rüyada takma diş kırılması görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments