Rüyada taban görmek

Rüyada taban görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına delalettir.

Rüyada taban gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikir veya önerilerinden çok kendinizinkilere odaklanmanızda fayda var.

Rüyada ayakkabı tabanının çıktığını görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabanı yırtık çorap görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine işarettir.

Rüyada tahta taban görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işinde dar boğaza gireceğine delalettir.

Rüyada ayak tabanını kara görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düz taban olduğunu görmek sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak tabanı öpmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tabanını kirli görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ayak tabanında yara görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments