Rüyada suyla temizlik yapmak

Rüyada suyla temizlik yapmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, rızkın ve kazancın artacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine delalettir.

Rüyada suyla temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler yüzünden endişe duyabilirsiniz.

Rüyada temiz suya idrar yapmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, elinin de bolluk göreceğine delalet eder.

Rüyada suyla temizlik yapmak zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada temiz suyla banyo yapmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada çamaşır suyuyla temizlik yapmak yani babasına benzeyeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulur.

Rüyada evde temizlik yapmak kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada temiz tuvalete çiş yapmak makbul olan şeylere, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam silmek temizlik yapmak sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine tabir olunur.

Rüyada hortumla temizlik yapmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments