Rüyada azrail can alırken görmek

Rüyada azrail can alırken görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada azrail can alırken gördüyseniz:

  • Zekanızın iyi çalışması sizi hırslı bir görüntüden uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Rüyada azrail can alırken görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işarettir.

Rüyada azrailin can almaya geldiğini görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada azrail canını alırken görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada azraili canımı alırken görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada azrailin canını almaya geldiğini görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada canı sigara çekmek bir anda atılıma geçeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kişinin canlandığını görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azrailin kendi canını aldığını görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments