Rüyada süslü giymek

Rüyada süslü giymek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, malında zulüm meydana gelmesine yorulur.

Rüyada süslü giymek gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alabilirsiniz.

Rüyada süslü terlik giymek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada süslü ceket giymek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, istediği herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada süslü giymek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada süslü elbise giymek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine delalettir.

Rüyada süslü eşyalar görmek hanesinin bollukla dolacağına, kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süslü inek görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine tabir olunur.

Rüyada süslü mum görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına işarettir.

Rüyada süslü defter görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments