Rüyada sürekli uyuduğunu görmek

Rüyada sürekli uyuduğunu görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, işlerinin baltalanacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli uyuduğunu gördüyseniz:

  • İlişkileriniz üzerine düşünürken aklınıza farklı şeyler gelebilir, yenilikler ya da keşifler söz konusu olabilir.

Rüyada sürekli uyuduğunu görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli uyumak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına işarettir.

Rüyada sürekli bir erkek görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine yorulur.

Rüyada sürekli eski ev görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli elbise değiştirmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına delalet eder.

Rüyada sürekli deprem olduğunu görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli geçmişi görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürekli öldüğünü görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments