Rüyada az sakal görmek

Rüyada az sakal görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine delalet etmektedir.

Rüyada az sakal gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar söz konusuysa karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada kendi sakalını kesmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakal traş olmak çok büyük yenilikler yapacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işarettir.

Rüyada sakallı yaşlı görmek ortaya bazı projeler koyacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakalının olduğunu görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine işaret eder.

Rüyada sakal yolmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini sakal görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasını sakal görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, şansın yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını sakal traş etmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments