Rüyada süpürgeyle temizlik yapmak

Rüyada süpürgeyle temizlik yapmak çok büyük adımlar atılacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, büyüyeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada süpürgeyle temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Baskıcı veya aşırı ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada süpürgeyle temizlik yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada süpürge yapmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta temizlik yapmak yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada gece temizlik yapmak hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev temizlik yapmak anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kişisel temizlik yapmak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücut temizliği yapmak yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine alamet eder.

Rüyada temiz yapmak gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments