Rüyada sünnet düğünü yapmak

Rüyada sünnet düğünü yapmak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sünnet düğünü yapmak gördüyseniz:

  • Her şeye karşı uyumlusunuz.

Rüyada oğluna sünnet düğünü yapmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sünnet düğünü yapmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına yorulur.

Rüyada sünnet düğünü hazırlığı yapmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun sünnet düğününü görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sünnet düğünü görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada sünnet düğününde oynamak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza yorulur.

Rüyada sünnet düğününde bulunmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sünnet düğününe gitmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments