Rüyada su üstünde balık görmek

Rüyada su üstünde balık görmek en yukarılara çıkacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına alamet etmektedir.

Rüyada su üstünde balık gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilerletmenizi sağlayacak davetler alabilirsiniz.

Rüyada suyun üstünde balık görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet eder.

Rüyada su üstünde balık görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işaret eder.

Rüyada masanın üstünde balık görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz üstünde balık görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada üstünde balık görmek elindekileri de yitireceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada balık üstünde görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına yorulur.

Rüyada denizin üstünde balık görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, rütbe alacağına inanılır.

Rüyada balıkların üstünde yürümek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments