Rüyada su toplaması görmek

Rüyada su toplaması görmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada su toplaması gördüyseniz:

  • Umutlarınızı yeşillendirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada su toplaması görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet eder.

Rüyada su toplamış yara görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet eder.

Rüyada incir toplamayı görmek geçiminin kolaylaşacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada fındık toplamayı görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada zeytin toplamaya gitmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, kalp kırıklığı olacağına tabir olunur.

Rüyada yumurta toplamayı görmek hikmet sahibi olacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada armut toplamayı görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada toplama işlemi görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments