Rüyada su şişesi almak

Rüyada su şişesi almak illet hastalıklara tutulmayacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına yorulmaktadır.

Rüyada su şişesi almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kaynak kanalıyla, yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanıza olanak sağlayacak bir iş söz konusu olabilir.

Rüyada şişeden su içtiğini görmek donanımlı kılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şişe su görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine işarettir.

Rüyada ped şişede su görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara allah’ın izni ile şifa bulunacağına, kişinin yasa düşeceğine delalet eder.

Rüyada şişe suyu görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, geleceğine alamet eder.

Rüyada plastik şişe içinde su görmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişelerce su içmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına işaret etmektedir.

Rüyada pet şişeye su doldurmak manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına inanılır.

Rüyada bir şişe su içmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments