Rüyada su kaynağı görmek

Rüyada su kaynağı görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, rahatın kaçacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada su kaynağı gördüyseniz:

  • İmajınızı, toplum içerisindeki pozisyonunuzu veya duruşunuzu ilgilendiren stratejik hamleler yapabilirsiniz.

Rüyada su kaynağı bulmak hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun kaynağını görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynak suyundan içmek güçten ve takatten düşeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Rüyada temiz su kaynağı görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaynak suyunda yüzmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kaynaktan su içmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada kaynak suyu görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğal kaynak suyu görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments