Rüyada su içinde balık tutmak

Rüyada su içinde balık tutmak hasretin ve özlemin biteceğine, moralinin yükseleceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, sorunların üstüste geleceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine inanılır.

Rüyada su içinde balık tutmak gördüyseniz:

  • Özel kişilerle fikirlerinizi paylaşmanız başarmanızı sağlayabilir.

Rüyada suyun içinde balık tutmak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada su içinde balık tutmak sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde balık tutmak ekmek bulamayacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalettir.

Rüyada denizin içinde balık tutmak gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde nefes tutmak yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde nefesini tutmak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işarettir.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada temiz su içinde balık görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments