Rüyada söz kesilmek

Rüyada söz kesilmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına delalettir.

Rüyada söz kesilmek gördüyseniz:

  • İlgi alanınızı paylaşan kişilerin desteğiyle bir fikrinizin peşinden gitmeniz ortaklığa olanak sağlayabilir.

Rüyada söz kesildiğini görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada söz kesilmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kendi sözünü görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına inanılır.

Rüyada söz yüzüğü görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, büyük problemler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada söz bohçası görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada söz kesmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına delalettir.

Rüyada söz dinleyen köpek görmek onun zamanını çalacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden güzel söz duymak sevilen bir kişi ile tartışılacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments