Rüyada sorguya çekildiğini görmek

Rüyada sorguya çekildiğini görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına işaret eder.

Rüyada sorguya çekildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden, sizde nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Rüyada polis tarafından sorguya çekilmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına rivayet eder.

Rüyada sorguya çekildiğini görmek problemleri teker teker çözeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada sorguya çekilmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabirde sorguya çekilmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada ölüp sorguya çekildiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine alamet eder.

Rüyada polis tarafından sorgulanmak onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüp sorgulanmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada ahirette sorgulanmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments