Rüyada sopayla kovalanmak

Rüyada sopayla kovalanmak gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, haksızlığa uğrayacağına delalettir.

Rüyada sopayla kovalanmak gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir kişiyle yapacağınız görüşme şansınızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada sopayla kovalanmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına delalettir.

Rüyada eşini sopayla dövmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini sopayla öldürmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada ölüden sopa yemek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada elimde sopa görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine inanılır.

Rüyada birinden sopa yemek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına yorulur.

Rüyada birini sopayla kovalamak bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz sopa görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments