Rüyada solmuş çiçek almak

Rüyada solmuş çiçek almak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada solmuş çiçek almak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler hayatınızı olumlu etkileyebilir.

Rüyada solan çiçek görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına yorulur.

Rüyada çiçekleri solmuş görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işaret eder.

Rüyada solmuş çiçek almak rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol bacak görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada sol omuzda yara görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine alamet eder.

Rüyada sol göğsünden bebek emzirmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol ayak görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada sol kaş görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments