Rüyada soğan satın almak

Rüyada soğan satın almak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalettir.

Rüyada soğan satın almak gördüyseniz:

  • Kararsız veya istikrarsız kişiler veya belirsizlik içeren olaylar belli bir davranış belirlemenizi zorlaştırabilir.

Rüyada kuru soğan satın almak çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğan satın almak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan satın almak ekmeğine haram sürmeyeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmek ve soğan görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada domates ve soğan görmek çok hayırlı şeylere, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan bahçesi görmek yaşamının yoluna gireceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada çürük soğan görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına yorulur.

Rüyada soğan rendelemek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments