Rüyada çürük soğan görmek

Rüyada çürük soğan görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına yorulur.

Rüyada çürük soğan gördüyseniz:

  • Sizin için her şey farklı olabilir.

Rüyada çürük soğan görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük kuru soğan görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine işaret eder.

Rüyada çürük diş çekildiğini görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, tamamlanmadan kalacağına rivayet eder.

Rüyada çürük tahtaya basmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada çürük kırmızı biber görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada çürük azı dişi çekmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye işaret etmektedir.

Rüyada çürük elma görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, şansının ve bahtının döneceğine yorulur.

Rüyada çürük balkabağı görmek rahat edeceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments