Rüyada soğan kavurmak

Rüyada soğan kavurmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada soğan kavurmak gördüyseniz:

  • Belli iş, plan, düzenleme, anlaşma veya ilişkilerden tam olarak ne istediğinizi belirlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada soğan kavurmak para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yağda soğan kavurmak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğan kavurduğunu görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pirinç kavurduğunu görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada un helvası kavurduğunu görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada irmik helvası kavurmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyma kavurmak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin helva kavurduğunu görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments