Rüyada soğan doğramayı görmek

Rüyada soğan doğramayı görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada soğan doğramayı gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden sakının.

Rüyada soğan doğramayı görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, çok sağlıklı olunacağına yorulur.

Rüyada soğan kazmak şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğanlı ekmek görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara allah’ın izni ile şifa bulunacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına yorulur.

Rüyada yeşil soğan ve sarımsak görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru soğan soymak kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan sulamak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada taze soğan yıkamak kimseye minnet etmeyeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada bahçeden soğan toplamak hayattan yana her istediğini elde edeceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments