Rüyada sobada yanan odun görmek

Rüyada sobada yanan odun görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sobada yanan odun gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık veya meslektaş kanalıyla bir jest ya da fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada sobada yanan odun görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada yanan sobaya odun atmak rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalettir.

Rüyada yanan odun sobası görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada odun sobası yakmak karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada sobaya odun koymak işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sobalık odun kesmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada banyo sobasına odun atmak parasız kalmaya, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada sobada odun yakmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments